Головна » 2018 » Серпень » 14 » За покликом серця
16:06
За покликом серця

За покликом серця

Давно сказано: «Хороша робота два століття живе. Живе і більше, в людській подяці, пам’яті».

Сьогодні ми хочемо вшанувати людину, яка присвятила бібліотечній справі все своє життя, яка багато років тому переступила поріг бібліотеки, і залишилася в ній на все своє трудове життя. Бібліотека стала для неї покликанням. Ці слова про ветерана бібліотечної справи Ганну Євменівну Мельник, яка понад 40 років працювала в Бражинецькій сільській бібліотеці.

         Народилася Гана Євменівна 26 серпня 1933 року в селі Бражинці. Закінчила середню школу в 1953 році. До роботи в Бражинецькій сільській бібліотеці приступила з 24 серпня 1953 року. В 1961 році закінчила Кам’янець-Подільський культурно-освітній технікум. Завдяки своїй наполегливості та любові до бібліотечної професії, високим показникам в роботі заклад став носити звання «Бібліотека відмінної роботи».

         Ганна Євменівна ріднила людей з книгою, відкривала красу і силу слова, залучала читачів до прекрасного світу книжкової мудрості. Знала свій фонд напам’ять, тож потрібні документи відвідувачі отримували за лічені хвилини, постійно працювала над своїм професійним самовдосконаленням. Ганна Євменівна досягла рівня взірцевого бібліотекаря.  Її можна було побачити з книгою в руках на току, на полі, на тракторному стані, в старенької бабусі чи хворої людини.

          Її роботі були притаманні уважне ставлення до кожного відвідувача, зразковий порядок у розстановці книжкового фонду, відмінне знання всіх нюансів бібліотечних процесів, все те, що називається бібліотечним професіоналізмом.

         За багаторічну і плідну працю Ганна Євменівна була відзначена багатьма нагородами, кількома медалями, почесною грамотою Міністерства культури СРСР, заносилася на районну Дошку пошани.

         Шановна Ганно Євменівно! З нагоди вашого ювілею прийміть наші щирі вітання! Нехай доля буде прихильною до Вашої сім’ї, до Вашої родини, щедро обдаровує Вас достатком, благополуччям, здоров’ям, вірою, надією, любов’ю!

         З великою шаною і повагою працівники Полонської центральної бібліотеки.

Переглядів: 307 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]