Головна » 2016 » Листопад » 02

Книга у подарунок

Фонд Полонської ЦБ  поповнився новим цікавим краєзнавчим документом.  Наш земляк, уродженець міста Полонного Сергій Пивоваров  подарував бібліотеці 3 примірники власної книги «Минувщина Полонного (історико-краєзнавчі нариси), яку було видано у Києві 2016 року. 

 У науково-популярному виданні розглядаються питання , пов’язані з минувщиною Полонного. На основі аналізу архівних документів висвітлюються маловідомі сторінки історії м ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: bibliotekaCRB | Дата: 02.11.2016

Територія закону

 Полонська ЦБ взяла участь в огляді-конкурсі на кращу виставку юридичної літератури серед бібліотек Хмельницької області. У читальній залі  було оформлено  книжкову виставку «Територія закону».

   На ній відповідно до тематичний розділів представлено Конституцію України, юридичні енциклопедії та словники, чинні кодекси, підручники з правознавства та новинки періодичних видань правової тематики, адреси та контактн ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: bibliotekaCRB | Дата: 02.11.2016

Тренінг з Е-урядування

02.11.16 на базі інтернет-центру Полонської ЦБ проведено тренінг з Е-урядування. Відвідувачі ознайомились з поняттями "е-уряд" та "е-послуги", дізнались про різноманіття електронних послуг, переглянувши інтерактивну презентацію "Е-послуги, що надає бібліотека". Особлива увага була приділена актуальній темі  розрахунку та оформлення субсидії у режимі онлайн.&n ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: bibliotekaCRB | Дата: 02.11.2016