Головна » 2023 » Січень » 17 » ВІДДАЛЕНА РОБОТА
14:56
ВІДДАЛЕНА РОБОТА

 Підбірка сервісів для пошуку віддаленої роботи:

DOU – одна із найпопулярніших платформ серед програмістів, UI/UX дизайнерів, проджект-менеджерів та інших спеціалістів, які шукають роботу у продуктових компаніях, стартапах, геймінг-індустрії тощо.

Вакансії на Джині – український сайт для анонімного пошуку роботи в IT. Тут публікують багато вакансій для початківців, тому підійде для кандидатів, які роблять лише перші кроки у цій сфері.

Intellias – одна з найбільших українських ІТ-компаній Intellias нещодавно відкрила понад 200 вакансій для айтівців у Львові, Ужгороді, Івано-Франківську, а також віддалено.

Workado – тут публікують переважно вакансії дистанційної роботи в IT та діджиталі. Аналітика, лідогенерація, project-менеджмент – щодня на каналі є свіжа добірка з вакансіями як для спеціалістів з великим досвідом так і для інтернів та джуніорів.

UA.Talents – нова платформа для працевлаштування українців, які втратили роботу через війну. Наразі роботодавці із України, Німеччини, Франції, Нідерландів шукають HR-менеджерів, кухарів, продавців, проджект-менеджерів. Список вакансій оновлюється щодня.

Переглядів: 104 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]