Головна » 2024 » Червень » 14 » Англійська — мова міжнародного спілкування в Україні.
10:00
Англійська — мова міжнародного спілкування в Україні.

  Згідно Закону України «Про застосування англійської мови в Україні» англійська мова є мовою міжнародного спілкування в Україні. Держава сприяє вивченню англійської мови громадянами України. Почни вивчати англійську з Future Perfect.

Які платформи та проєкти зараз доступні?

 Promova — це платформа для вивчення мов з персоналізованим підходом. Надає українцям Premium-доступ до всіх мовних курсів на 3 роки. Скористатися можливістю можна зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через Дія.Підпис.

 FutuLib — електронна бібліотека книг англійською мовою з безоплатним доступом для українців. Мета проєкту — покращити мовні навички дорослих та дітей завдяки читанню бестселерів у 14 жанрах. Добірка налічує тисячу книг для всіх рівнів володіння англійською мовою.

 CASES — це соцмережа та освітня платформа для креативних індустрій. У межах Future Perfect платформа запустила акселераційну програму Creativity Beyond Borders. Програма допоможе в налагодженні процесів у міжнародному масштабуванні креативного бізнесу, залученні іноземних компаній до співпраці, а також здобутті знань з міжнародного PR, маркетингу та застосування ШІ для розвитку бізнесу.

Проєкт Eng4PublicService — це проєкт з вивчення англійської мови для публічних службовців з використанням інтерактивної вебплатформи. До нього вже приєдналися понад 20 000 учасників. Проєкт доступний зареєстрованим користувачам Порталу управління знаннями. Посилання на програму поширюється через особистий кабінет.

 SDELE з МОН та American Council — Освітні продукти від американських та українських експертів для вчителів англійської, які викладають дистанційно. Завантажуйте посібник із сайту American Council на сторінці «Програми підтримки дистанційного навчання англійської мови для закладів загальної середньої освіти України» для ефективного викладання.

 Future Simple Hack II — другий хакатон із серії від найбільшого чемпіонату для ІТ-фахівців у Європі DEV Challenge у межах Future Perfect. Мета проєкту — поєднати технологічні інновації з освітніми цілями для полегшення процесу вивчення англійської мови. Кожен хакатон передбачає два треки: Artificial Intelligence (AI) та Educational Technology (EdTech). Треки та челенджі другого хакатону присвячені впровадженню інноваційних рішень із вивчення англійської для дітей.

Вибирайте, що підходить саме вам, та вивчайте англійську разом з Future Perfect.

 

Переглядів: 81 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]